Produktleverandører


Barth:


Om Barth
Barth produkter


Jocavi:


Om Jocavi
Jocavi
Jocavi ATP
ATP Accessories
AS Acoustic Shell
ATP Acoustic Treatment Packs


Baldwin Boxall:


Om Baldwin Boxall


 

Om Barth Acoustic Systems
...Barth er en innovativ producent af kvalitetsværktøjer til distribution af vellyd


Barth's intention er, at lyden kun skal distribueres til de arealer, hvor lytterne er.Barth Acoustic Systems


Barth Acoustic GmbH, blev grundlagt i Marts 2010, i Nürtingen, Tyskland.

Firmaets frontløbere er de to kendte tyskere Helmuth Barth og Rolf Belz, der er verdenskendte som innovative udviklere ud inden for produktion af højtalersystemer og lyd.

I dag bidrager Helmuth Barth med sin viden og ideer til udvikling af højtalere under navnet Barth Acoustic Systems, og i øjeblikket er der anmeldt 3 patenter.
Rolf Belz står for produktionsoptimering.

Barth styrke er innovativ teknologi


Barth Acoustic Systems producerer også retningsbestemte (cardoide) højtalersystemer.
Se efter symbolet som er vist øverst i højre kolonne.

Barth udvikler og producerer unikke højtalersystemer, som klart adskiller sig fra konventionelle højttalerdesigns som følge af firmaets anvendte innovative teknologier.

Cardoidteknologien (patentanmeldt), der er udviklet af Barth, bidrager til minimalisering af lydreflektioner, og befordrer forståeligheden af tale og musik i krævende og problematiske akustiske situationer som kendt fra produktionslokaler, kirker, haller og moderne bygninger.

Denne cardoidteknologi, det kompakte og æstetiske design, samt alskens slags smarte beslag til montering, gør det enkelt at opnå de rette positioner for højtalerne. Dermed kan man give lytterne en fuldt optimal lydoplevelse. I både eksisterende såvel som nye lokaler.

Cardioid højtalere giver den rette lyd


I årtier har retningsbestemte mikrofoner været essentielle for professionel lydteknik.
Så hvorfor er dette princip ikke blevet anvendt for højtalere?
Højtalere er en komponent, som omdanner fra en energiform til en anden = en transducer.

En mikrofonmembran omdanner luftens svingninger til en elektrisk strøm.
En højtaler bringer luften i svingninger, når den påtrykkes en variabel elektrisk strøm.
Så det forekommer logisk at anvende den samme teknologi på højtalere, som man kender fra mikrofoner. På trods af den store energiforskel.

Selv om en mikrofons retningsfølsomhed er relativt konstant over hele frekvensområdet, er dette for højtalere normalt begrænset til kun at gælde for de højere frekvenser (over 1 Khz.). Og på trods af mange tiltag i retning af at udvide det retningsbestemte frekvensområde til også at omfatte frekvenser fra 1 Khz og nedad, så har de fleste løsninger hidtil resulteret i flere forringelser end ønskværdigt for en lydgengivelse af høj kvalitet.

På en simpel og dog yderst succesfuld måde løser den nye patentanmeldte cardioidteknologi - udviklet af Helmuth Barth - problemerne omkring retningsudstråling for et bredt frekvensspektrum. Tale og musik udbredes meget mere defineret; med høj følelse af nærvær og den generelle lydkvalitet bliver markant forbedret.

Historie


I 1984, skabte Helmuth Barth sammen med 2 kolleger "wsb elektronik" (Wagner, Schmidt, Barth: Hi-Fi-, Kino-, PA- und Kirche Lautsprecher systeme), som senere introducerede "Fohhn" mærket på markedet.

Senere blev dette firma til "Fohhn Studiotechnik" og endeligt til "Fohhn Lautsprecher + Tontechnik" baseret i Nürtingen, Tyskland, med Helmuth Barth i ledelsen, indtil 2005. Helmuth Barth bidrog med udvikling af de akustiske løsninger i højttalerudviklingen, fra starten.

Eksport og hvor


Højtalere udviklet af Helmuth Barth bliver anvendt i hele verden.

Produkterne bliver eksporteret til de omkringliggende europæiske lande såvel som til lande som Dubai, Indien, Rusland, New Zealand og nu også til de skandinaviske lande via Audioexperts, beliggende i Lystrup, Danmark.


 
Patentanmeldt teknologi udviklet af Barth løser problemerne omkring retningsudstråling for et bredt frekvensspektrum

Dette symbol viser Barth Acoustic Systems retningsbestemte (cardoide) højtalersystemerBarth sender god lyd ud til hele verden

Barth produkter sælges i hele verdenBarth sender lyder til hver enkelt modtager

God lyd til hver en modtagerinfo@audioexperts.dk
TEL: +45 5126 8207