Lyd-løsning til restaurant

Den rette lyd og akustik er vigtig, hvis det skal være hyggeligt på en restaurant.Med Barth lydsystemer skaber vi bedre lyd i auditorier

Med optimal akustik og lydsystemer vil alle kunne høre optimalt i et auditorium.Bedre lyd giver større effektivitet inden for industrien

Støjdæmpning og god akustik i virksomheder øger som regel produktiviteten. 

Branche


Audioexperts har gennem tiden konfigureret og leveret lyd-løsninger til virksomheder og organisationer i stort set alle brancher.Hver sin virksomhed, hver sit behov


Alle forskellige brancher, det være sig i kirker, industri eller skoler, har alle forskellig forståelse af hvad støj, larm og lyd er.

Derfor vil vi med dette modul tilstræbe at anvende udtryk og løsninger inden for lyd, der vil forekomme dig bekendt.

Find produkter der passer til din virksomhed


I de følgende moduler vil således kun blive præsenteret de løsninger og produkter, der vil kunne anvendes i netop din branche til at skabe tilnærmelsesvist fuldkommen lyd.

Såfremt du ikke finder netop dit problem beskrevet her, er du naturligvis velkommen til at kontakte os alligevel, og vi vil sandsynligvis kunne bidrage med en løsning eller henvise dig til nogen fra vort netværk, der kan.

Vores løsninger inden for lydgengivelse og støjdæmpning vil være i henhold til overholdelse af såvel lovgivning og standarder, både inden for miljø og kvalitet.

Akustik og højtalersystemer skal ses som et hele


Vores koncept bygger på, at vi adresserer såvel lydsystemer som den akustik, de skal anvendes i.

På samme måde modificerer vi et rums akustik i forhold til de støjkilder, der er i lokalet, og i forhold til de relevante bygningsmæssige detaljer.

Denne metode er den mest korrekte med henblik på at sikre en optimal løsning og et optimalt lydmiljø.


Komplette løsninger til optimal lydgengivelse i ethvert rum
 

 

Brancher


Industri
Kontor
Kultur
Undervisning
Kirker
info@audioexperts.dk
TEL: +45 5126 8207