Produktleverandører


Jocavi:


Om Jocavi
Jocavi
Jocavi ATP
ATP Accessories
AS Acoustic Shell
ATP Acoustic Treatment Packs


Cases:


Hasseris Gymnasiums festsal
Skørping Kulturstation


 

Produkter


Kvalitet er vores mål...for bedre lydgengivelse og kommunikation


AudioExperts er eksklusiv distrubutør i Skandinavien for det portugisiske firma Jocavi Acoustic Panels Lda. samt for den tyske virksomhed Barth Acoustic Systems, der producerer højtalersystemer.

Begge disse producenter opfylder vores krav til sublim kvalitet, certificeret funktionalitet, høj pålidelighed, lang levetid og miljørigtig produktion.

Derudover leverer vi talevarslingssystemer fra firmaet Baldwin Boxall, der er førende på verdensplan inden for systemer til varsling af evakueringssituationer.

Positive relationer.


For at kunne levere komplette lydsystemer med både kvalitet og alsidighed, nyder vi godt af vores store netværk med associerede virksomheder, der har samme værdier som Audioexperts.

Så du vil ikke finde en lang liste over mærkevarer her.

Til gengæld har vi viden om og kendskab til næsten alle kvalitetsprodukter, og vi kan komplementere leverancer med disse for således at imødekomme specielle ønsker til favoritter og budget.

Under menupunktet Nyheder kan du finde nyhedsemner og pressemedelelser.
 
Akustiske paneler fra Jocavi

Akustiske produkter til optimal lyd. Vi anvender kvalitetsvarer fra Jocavi, når akustikken skal på plads.Lydsystem - et af mange gode produkter fra Barth

Når det gælder lydsystemer hælder vi til tysk grundighed med fantastiske produkter til fænomenal lyd fra Barth.info@audioexperts.dk
TEL: +45 5126 8207