Jocavi


Diffusion panels:


Ceraflector
Coralreef
Dynamicflow
Effectfuser
Woodiffusor
Tuneflector
Squarydiffusor
Ivory
Two FX
Wallblind

Absorbent panels:


Wallblind
Staidtreat WBA
Lightwalltrap
Mellowalltrap
Convexabsorber
Ebony
Addsorb
Mellowaffle
Leaky FM
Snowsorber

Tuned absorption panels:


Staidtreat BXA
Staidtreat BXW
Basscorner
Roundbasscorner
Basslayer
Walltrap
Bassweakner
Tubabsorber
Tubabsorber SY 

Jocavi produkter


Jocavis produkter og Audioexperts kompetencer skaber optimale løsninger, der regulerer forskellige akustiske situationer med henblik på at tilvejebringe den absolut bedste lyd til kommunikative forhold.Audioexperts tilbyder et bredt sortiment af Jocavis kvalitetsprodukter, som kan anvendes til regulering og løsning af mange forskellige akustiske situationer.

Med Jocavi's akustiske paneler og øvrige produkter tilbyder vi løsninger for de mest krævende ører i rum og lokaler som fx:

  • Auditorier og konferencerum
  • Teatre og multikulturhuse
  • Industrimiljøer og sportsmiljøer
  • Lydstudier og radio/TV studier
  • Kirker
Akustik-paneler fra Jocavi er nemme at integrere i ethvert interiør og ethvert akustisk panel kan nemt monteres på vægge og i lofter.

Udvikling og design af disse akustiske paneler foregår ved hjælp af computerkalkulationer og analyser med henblik på at kunne beregne de akustiske karakteristika og optimere dem til praktisk anvendelse. Efterfølgende evalueres alle data i målinger og certificeres af en uafhængig akustikinstitution for at sikre den unikke kvalitet, som Jocavi er kendt for.

Har du brug for mere information om akustik-panelerne hvad enten det er af generel karakter eller omhandlende specifikke akustiske problemstillinger, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os, så vi kan fortælle mere om de mange muligheder med Jocavi akustiske paneler


 
Jocavi akustiske produkter giver bedre lyd

 Med Jocavis akustiske produkter skaber Audioexperts bedre lyd og miljø, så personer bedre kan høre lyd og budskaber

 info@audioexperts.dk
TEL: +45 5126 8207