Produktleverandører


Jocavi:


Om Jocavi
Jocavi
Jocavi ATP
ATP Accessories
AS Acoustic Shell
ATP Acoustic Treatment Packs


Baldwin Boxall:


Om Baldwin Boxall


 

Om Baldwin Boxall


Baldwin Boxall er et af de førende firmaer på verdensplan inden for komplette systemer til talevarsling, og siden 2001 har de udbredt deres Communicare System til mange kunder i hele verden.Communicare System, der menes at være det første af sin art på markedet, er et af de mest populærer systemer til talevarsling.

Kort tid efter markedsføringen af Communicare System udviklede Baldwin Boxall deres FireCare telefonsystem til varsling ved brand. Dette system blev efterfulgt af henholdsvis Assure Care (til nødopkald) og Communicare Advance, som er en udvidet version af Communicare System.

Disse fire systemer fra Baldwin Boxall er alle solgt i stort antal verden over, der mange af systemerne er stadig i brug.

Alle systemerne overholder naturligvis alle kodekser og regulativer for inden for sikkerhedsløsninger til evakuering af mennesker i forskellige nødsituationer.

Grundet efterspørgslen efter mere tidssvarende avancerede varslingssystemer, udviklede Baldwin Boxall i 2008 OmniCare, der er det første system af den type varslingssystem.

Med OmniCare kan installatører installere en enkelt varslingssystem, der omfatter alle former for talekommunikation i enhver tænkelig nødsituation.
OmniCare er et varslingsystem, der teknisk og intelligensmæssigt er foran andre systemer, og i 2011 er talevarslingssystemet blevet opgraderet og tilpasset nye krav fra de engelske myndigheder til varslingssystemer.

OmniCare er et af de mest efterspurgte talevarslingssystemer, og til trods for Baldwin Boxalls avancerede systemer, så fortsætter de deres udvikling mod endnu mere avancerede talevarslingssystemer, så firmaet konstant kan være førende på dette marked.

Baldwin Boxall har derfor også for nylig kunnet markedsføre CARE2, der giver mulighed for samlet og let overskuelig styring af alle enheder og skærme tilsluttet varslingssystemet.

Du er altid velkommen til at kontakte Audioexperts for at få yderligere præcise oplysninger om funktionalitet og fordele ved CARE2 og de øvrige systemer fra Baldwin Boxall.

Om Baldwin Boxall


Baldwin Boxall blev etableret i 1982 og er forblevet en selvstændig virksomhed siden etableringen.
Baldwin Boxall gør meget ud af at holde løbende konferencer med deres kunder for at få input til deres systemer. Ofte viser det sig dog, at Baldwin Boxall er et godt stykke foran deres kunders krav, hvilket med al tydelighed viser, at virksomheder konstant er på forkant med udviklingen.

Kerneprodukter omfatter fremstilling af talevarslingssystemer, kommunikationssystem til brandstationer og mandskab, handicapvenlig evakueringssystemer og audiosystemer til klar og tydelig kommunikation til menneskemængder, der skal evakueres.

Firmaets professionelle evner i retning af kvalitet og service er uovertruffen. Denne kvalitet og service sikrer i kombination med stabilitet og driftsikker produktportefølje, at du ved at vælge et Baldwin Boxall system, kan installere et sikkert varslingssystem.


 
Talevarslingssystemer af høj kvalitet

 Med førende varslingssystemer fra Baldwin Boxall kan der reddes menneskeliv i evakueringssituationer

 info@audioexperts.dk
TEL: +45 5126 8207