Produktleverandører


Jocavi:


Om Jocavi
Jocavi
Jocavi ATP
ATP Accessories
AS Acoustic Shell
ATP Acoustic Treatment Packs


Baldwin Boxall:


Om Baldwin Boxall


 

Om Jocavi - akustiske paneler i verdensklasse


Jocavi udvikler og leverer et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til akustiske reguleringer og forbedringer i ethvert rum, der har brug for optimering af akustik og lyd.
Jocavi's akustiske paneler anvendes rundt om i hele verden til at skabe fantastisk lyd for krævende ører.Jocavi Acoustic Panels er et portugisisk firma, der specialiserer sig i udvikling og produktion af paneler for akustisk modificering og regulering; især til professionel anvendelse.

Jocavi er dedikeret til originalitet, teknologisk innovation, holdbarhed, kosteffektivitet og pålidelighed i levering. Jocavi har genereret stor organisatorisk værdi, fordi de deler deres kvalitet med dem, der er kvalitetsbevidste.

Jocavi har som målsætning og passion at tilbyde akustiske produkter til arbejdsmiljøer hos firmaer, der lægger stor vægt på en moderne virksomhedsprofil, hvor det ses som en konkurrenceparameter at sikre medarbejderne et lydmæssigt arbejdsmiljø af højeste kvalitet.

Jocavi producerer akustik-paneler, der er fuldt ud integrerbare i enhver indretning, og panelerne er nemme at montere på såvel vægge som i lofter.

Udvikling og design af akustiske paneler foregår altid med brug af computerstyrede beregninger og analyser for at sikre fuldt optimerede produkter, der kan levere den innovative og fremragende lydkvalitet, der er kendetegnende for Jocavi.

Jocavi's produktlinjer


Jocavi har 5 forskellige produktlinier, der adresserer forskellige akustiske situationer, der kræver forbedrende regulering.

  • Jocavi produktlinien omfatter de akustik-værktøjer, der er kendetegnet ved lang levetid og kompromisløs kvalitet.
  • Jocavi ATP produktlinien er de kosteffektive diffuserende, absorberende og lavfrekvens absorberende akustik-produkter.
  • ATP Accessories er produktlinien af tilbehørsprodukter til lydstudier og musikere.
  • AS Acoustic Shell er produktlinien med de innovative akustiske skærme, der kan distribuere lyd fra scene til publikum uden brug af elektrisk forstærkning.
  • ATP Acoustic Treatment Packs er komplette pakker med akustik-regulerende paneler til forskellige lokalestørrelser.

Jocavi er miljøbeviste


Genanvendelse betyder at gentage en livscyklus kontinuerligt ved at give ny anvendelse af kasserede materialer. Jocavi er beviste omkring genanvendelse og brug af miljøvenlige råmaterialer.

De genanvendte materialer anvendt i Jocavi s produktionsproces kommer fra genbrugspapir, pap, tekstiler, plastic, polyester, træ og glas.

De genanvendelige materialer i produkterne består af træ (PEFC), ABS, PETG, EPS, tekstil, porcelæn og træfiberplader.

Til alle malede emner anvendes økologisk maling med uskadelige toner og komponenter, og der anvendes ingen flygtige eller afgassende kemikalier.

Alle Jocavi akustik-paneler overholder hhv. B1 / M1 brandkrav og NP EN 13501-1 afhængigt af materialerne.


 
Jocavi akustiske produkter giver bedre lyd

 Med Jocavis akustiske produkter skaber Audioexperts bedre lyd og miljø, så personer bedre kan høre lyd og budskaber

 Audioexperts laver mange forskellige løsninger inden for akustisk regulering

 info@audioexperts.dk
TEL: +45 5126 8207